Våra hjältar konsulterna

Vi har över 200 års samlad
kompetens av SQL Server

Oopps! Upgrade your browser pretty please.

Har du vad
som krävs?

Jobba hos oss

SQL experter

 • Stefan Sehlberg

  Stefan har arbetat med IT sedan 1999 med bland annat drift och support av ... Läs mer »

 • Stephen Morris

  Stephen has been working with SQL Server since version 6.5 in 1998 and relational ... Läs mer »

 • Peter Döring

  Peter har över 10 års erfarenhet av databasutveckling och arkitektur och han har varit ... Läs mer »

 • Sven Engvall

  Sven har arbetat med SQL Server sedan 1992. I början som utvecklare men efterhand ... Läs mer »

 • Anders Larsson

  15 års erfarenhet av SQL i finansbranschen har präglat Anders. Han är van att arbeta ... Läs mer »

 • Christian Mosebach

  Christian gillar problemlösning och har förmågan att både se helheten och de tekniska detaljerna ... Läs mer »

 • Göran Rönnbäck

  Göran har med sina plus 30 års erfarenhet inom databranschen skaffat sig djup kunskap ... Läs mer »

 • Jan Nieminen

  Jan har lång erfarenhet av MS SQL Server och har jobbat med alla versioner ... Läs mer »

 • Joakim Nyström

  Joakim har alltid kundens bästa i sikte. Han har en uppskattad tydlighet i sin ... Läs mer »

 • Lars Utterström

  Få konsulter är så professionella och målinriktade som Lars. Han är dessutom positiv och ... Läs mer »

 • Martin Höglund

  Martin Höglund har drygt 25 års erfarenhet av data- och informationshantering, varav de senaste ... Läs mer »

 • Niklas Sternbrink

  Niklas brinner för administration, installation och konfiguration av SQL Server i miljöer där man ... Läs mer »

 • Harsha Yadlapudi

  Harsha is a Production DBA who has a simple but effective work ethic.When it ... Läs mer »

Stefan Sehlberg

SQL Expert

Stefan har arbetat med IT sedan 1999 med bland annat drift och support av verksamhetskritiska system. Efterhand har han specialiserat sig på Microsoft SQL Server-drift och de senaste 5 åren arbetat som DBA för en större outsourcing leverantör. Stefan är lugn, metodisk och en god lyssnare. Han är positiv, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Han har alltid kundens bästa i fokus och har en god förmåga att förstå vad kunden efterfrågar. Han brinner för problemlösning, optimering och high-availability-lösningar.

Stephen Morris

SQL Expert

Stephen has been working with SQL Server since version 6.5 in 1998 and relational databases (Ingres) since 1987. He enjoys the challenge presented by databases such that improving one aspect often results in a cost somewhere else, so achieving the right balance of costs and benefits takes experience and judgement. Since 2005 he has been living and working in Stockholm amongst other jobs as a Senior Premier Field Engineer for Microsoft Sweden for 6 years.

Peter Döring

SQL Expert

Peter har över 10 års erfarenhet av databasutveckling och arkitektur och han har varit verksam inom branschen sedan 1997. De senaste 10 åren har Peter specialiserat sig inom Microsoft SQL – världen. Peter är en social, engagerad och uppskattad medarbetare. Han är effektiv och har en hög analytisk förmåga. Peter är van att arbeta självständigt men föredrar att arbeta i team och en av Peters styrkor är att han är både resultatinriktad och prestigelös.

Sven Engvall

SQL Expert

Sven har arbetat med SQL Server sedan 1992. I början som utvecklare men efterhand har det blivit allt som har med databaser och information att göra. Allt från modellering, utveckling, drift och prestandaoptimering. Sven är också certifierad IT-arkitekt. Gillar att sätta in sig alla typer av verksamheter och hitta lösningar på kundens problem.

Anders Larsson

SQL Expert

15 års erfarenhet av SQL i finansbranschen har präglat Anders. Han är van att arbeta med alla nivåer inom en organisation och arbetar gärna i såväl team som med självständiga uppdrag. Anders började som utvecklare och är nu även en uppskattad DBA. Anders har skånsk trygghet och gedigen kunskap när han ger sig i kast med att lösa alla tänkbara uppgifter.

Christian Mosebach

SQL Expert

Christian gillar problemlösning och har förmågan att både se helheten och de tekniska detaljerna samt att förstå användarnas tankegångar. Han har över 20 års erfarenhet av SQL Server och har under de senaste 15 åren mest fokuserat på dess möjligheter. Han är analytisk, lugn, prestigelös och lätt att samarbeta med. Dessutom gillar han att ha en kreativ dialog med kunden för att hitta den optimala lösningen.

Göran Rönnbäck

SQL Expert

Göran har med sina plus 30 års erfarenhet inom databranschen skaffat sig djup kunskap inom många verksamheter, affärsområden och dess applikationer. Eftersom han har djup förståelse för de problem som kan uppstå kan han föreslå kreativa datalösningar som ger den bästa upplevelsen. Han jobbar idag som BI- och databasutvecklare. Med sitt stora intresse för prestandaoptimering blev han 2011 svensk mästare i SQL programmering.

Jan Nieminen

SQL Expert

Jan har lång erfarenhet av MS SQL Server och har jobbat med alla versioner sedan version 6.5. Hos oss anlitas han främst som SQL Server DBA. Jan har dels jobbat som ren drifts-DBA men även med konsolidering, design och implementation av högtillgänglighetslösningar. Jan har även haft uppdrag som utvecklings-DBA och har gjort både prestandaanalyser och generella genomgångar av SQL Server hos olika kunder. Som konsult är Jan mångsidig, pålitlig och prestigelös. Han gillar att lösa problem och är lugn och metodisk vid felsökning, vilket gör att han ofta blir anlitad för att lösa akuta problem hos olika kunder.

Joakim Nyström

SQL Expert

Joakim har alltid kundens bästa i sikte. Han har en uppskattad tydlighet i sin kommunikation och efter 25 år inom universitet och privat sektor har han en gedigen erfarenhet av alla typer av miljöer och situationer. Fokus ligger på optimering, integration, migration samt business intelligence.

Lars Utterström

SQL Expert

Få konsulter är så professionella och målinriktade som Lars. Han är dessutom positiv och ödmjuk vilket gör honom lätt att samarbeta med. För att uppnå bästa resultat i sina uppdrag tycker han att det är viktigt att kommunicera och att ha en helhetssyn på ingående IT-system. Vid sidan av teknikintresset är det cykel i klubben Hymer som gäller, både på landsväg och i terräng. De senaste åren har han dock övergått till att vara mindre tävlingsaktiv och mer ansvarig för arrangemangsadministration och styrelsearbete.

Martin Höglund

SQL Expert

Martin Höglund har drygt 25 års erfarenhet av data- och informationshantering, varav de senaste 15 med SQL Server som verktyg. Han drivs av ett intresse för formalisering, hantering och förädling av den information som flyter i en organisation. Det har gett honom en både djup och bred kunskap inom SQL Server och han har uppdrag inom hela spektrat från DBA-uppgifter till datamodellering och utveckling inom både traditionella databaser och Business Intelligence. Martin är en lugn, ambitiös och prestigelös person med stor problemlösningsförmåga.

Niklas Sternbrink

SQL Expert

Niklas brinner för administration, installation och konfiguration av SQL Server i miljöer där man behöver ha bra processer och rutiner för en strömlinjeformad effektiv administration. Niklas är ambitiös, snabb och har lätt att ta ansvar. Driver ofta på framåt. Han har lätt att ta till sig uppgifter och trivs med många bollar i luften vilket bland annat märks på hans ideella uppdrag i styrelsen både för bostadsrättsföreningen och golfklubben.

Harsha Yadlapudi

SQL Expert

Harsha is a Production DBA who has a simple but effective work ethic.When it comes to managing the databases,his High Availability and Disaster Recovery strategies are a big plus.His experience in dealing with a wide variety of database migrations to IaaS managed private clouds always counts in.He also possess a strong data security background as a Sarbanes Oxley (SOX) IT security internal auditor and control executor in PWC audits respectively.

Ledning

 • Håkan Winther

  Håkan är en driven och analytisk SQL-expert med lång erfarenhet av databasutveckling/databasdesign och databasadministration ... Läs mer »

 • Tina Andersen

  Tina är en noggrann och engagerad person som gillar att ha ordning och reda ... Läs mer »

 • Jan Nieminen

  Jan har lång erfarenhet av MS SQL Server och har jobbat med alla versioner ... Läs mer »

 • Niklas Sternbrink

  Niklas brinner för administration, installation och konfiguration av SQL Server i miljöer där man ... Läs mer »

 • Steinar Andersen

  Steinar är en erfaren DBA med stor erfarenhet av att planera, implementera och underhålla ... Läs mer »

Vill du bli en del av teamet?

Jobba hos oss »

Håkan Winther

COO och SQL Expert

Håkan är en driven och analytisk SQL-expert med lång erfarenhet av databasutveckling/databasdesign och databasadministration inom många olika branscher. Hans erfarenheter som konsult gör att han är mycket uppskattad som medarbetare i alla sammanhang. Håkan är en lugn och trygg person med högt lösningsfokus. Att han brinner för prestandaoptimering och har expertkompetens på stora databaser i SQL Server 6.5, 7.0, 2000, 2005, 2008, och 2012 är en extrabonus. Dessutom har han bred kompetens av utveckling i Microsoftmiljö, bland annat C#, VB.NET, ASP.NET, VB6, Content Management Server och IIS.

Tina Andersen

Ekonomi & Administration

Tina är en noggrann och engagerad person som gillar att ha ordning och reda på siffror och papper. Därför är hon perfekt för att ta hand om administration och ekonomi på SQL Service. På fritiden gillar hon att vara utomhus, gärna på hästryggen med sin pudel springande bredvid.

Jan Nieminen

SQL Expert

Jan har lång erfarenhet av MS SQL Server och har jobbat med alla versioner sedan version 6.5. Hos oss anlitas han främst som SQL Server DBA. Jan har dels jobbat som ren drifts-DBA men även med konsolidering, design och implementation av högtillgänglighetslösningar. Jan har även haft uppdrag som utvecklings-DBA och har gjort både prestandaanalyser och generella genomgångar av SQL Server hos olika kunder. Som konsult är Jan mångsidig, pålitlig och prestigelös. Han gillar att lösa problem och är lugn och metodisk vid felsökning, vilket gör att han ofta blir anlitad för att lösa akuta problem hos olika kunder.

Niklas Sternbrink

SQL Expert

Niklas brinner för administration, installation och konfiguration av SQL Server i miljöer där man behöver ha bra processer och rutiner för en strömlinjeformad effektiv administration. Niklas är ambitiös, snabb och har lätt att ta ansvar. Driver ofta på framåt. Han har lätt att ta till sig uppgifter och trivs med många bollar i luften vilket bland annat märks på hans ideella uppdrag i styrelsen både för bostadsrättsföreningen och golfklubben.

Steinar Andersen

CEO

Steinar är en erfaren DBA med stor erfarenhet av att planera, implementera och underhålla kritiska SQL Server miljöer. Han har förutom djup teknisk kunskap även en strategisk helhetssyn som gör att han kan tillgodose såväl akuta som långsiktiga behov. Steinars tekniska specialområden är HA/DR, prestanda och replikering.