Vi fokuserar på att bli bäst på en enda sak: SQL Server.

Den digitala transformationen är datadriven. Med hjälp av SQL och Business Intelligence får du inte bara kraftfulla databaser utan också nyckeln till en framgångsrik framtid. Lås upp de värdefulla insikter som ger er en konkurrensfördel.

Fördel SQL Server

Vill du ha kraftfull prestanda? Inbyggd minnesdatabasteknik? Anpassningsbart för mobilitet och molnlösningar? Då är det SQL du ska titta närmare på. Du får ett stabilt och skalbart system som du är enkelt att rulla ut och kontinuerligt förbättra steg för steg med förändrade behov.

Business Intelligence – transformera data till insikter

Vill du förbättra beslutsunderlagen? Kunna ta beslut grundade på fakta istället för gissningar? Dela insikter i er organisation och skaffa ett informationsövertag som ger edge på marknaden? Då ska du fråga oss om Business Intel, ett smartare sätt att fatta stora och små beslut.

Data Platform – grunden för allt

Vill du bygga intelligenta applikationer? Knyta kunderna närmare och bättre förstå deras behov? Visualisera livedata och optimera flöden i realtid? Första steget är att låta oss berätta om alla möjligheter med Microsoft Data Platform, det ger er organisation en solid grund att stå på.

Varför SQL Service?

  • Branschens bästa SQL-konsulter
  • Erfarna nog att lösa problem innan de blir ett problem
  • Hungriga nog att fortsätta utvecklas och bli bättre
  • Gold partner med Microsoft
    Microsoft Gold Partner