Lediga tjänster

Nästa stjärna

Vi letar alltid nya konsulter som är eller vill bli nästa stora stjärna på konsulthimlen inom området Data management och Data analytics. Har du vad som krävs? De konsultroller vi främst letar efter är:

  • Power BI utvecklare
  • Data Engineers
  • BI utvecklare
  • Data Architects
  • Databasadministratörer

För att bli nästa stjärna behöver du vara nyfiken, engagerad, stolt, passionerad och ha en vilja att vara med i gemenskapen. Du bör ha några års erfarenhet inom rollen och vi sätter stor vikt på kompetens men också på personliga egenskaper. Hos oss kommer du att jobba med några av Sveriges bästa SQL konsulter och vår erfarenhet är att oavsett hur mycket du redan kan om SQL så kommer du att lära dig ännu mer.

Ett krav är att du är svensk medborgare eller har permanent arbetstillstånd i Sverige och talar bra svenska.

Skicka ett mail till jobba@sqlservice.se om du tror att du har vad som krävs.

Läs mer / Ansök

Jobba hos oss och bli en i laget av branschens bästa.

Teama upp med branschens bästa och bli en nyckelspelare hos oss. Hos oss jobbar du självständigt och fattar egna beslut, alltid uppbackad av ett proffsigt och ödmjukt team av människor som lever för ny teknik och fräscha idéer. Du måste vara beredd på att springa före och få andra med dig – och du kan räkna med att bli en del av ett lag där alla springer åt samma håll och ger varandra draghjälp.