Lediga tjänster

Vi söker en erfaren DBA

Nu är det dags för oss att utöka DBA-gruppen med ytterligare en specialist på MS SQL.

Vi söker en duktig och driven MS SQL DBA med erfarenhet av förvaltning, konsolidering och drift av MS SQL miljöer av varierande storlekar.  Hos oss får du jobba med utmanande och utvecklande uppdrag där du också har tillgång till över 200 års erfarenhet av MS SQL hos kollegorna.

Du är en erfaren DBA och har bra kompetens inom bl a följande områden:

  • HA / DR
  • Underhåll av databaser
  • Installation & Konfiguration
  • Konsolidering

Vi är en erfaren grupp av självgående och serviceinriktade DBA-er som brinner för att kunderna ska vara nöjda och tvekar inte att hjälpa varandra för att lösa de problem som uppstår.

Ett krav är att du är svensk medborgare eller har arbetstillstånd i Sverige och talar bra svenska.

Är du intresserad eller känner du någon som skulle passa in hos oss, tveka inte att höra av dig till jobba@sqlservice.se

Älskar du SQL Server?

Är du en nörd på SQL Server eller Data Platform och vill jobba med ett gäng som förstår dig? Skicka gärna ditt CV på ett mail till jobba@sqlservice.se så återkommer vi till dig!

 

Jobba hos oss och bli en i laget av branschens bästa.

Teama upp med branschens bästa och bli en nyckelspelare hos oss. Här finns proffsiga konsulter men inga tröga mellanchefer eller kaxiga högsta höns. Hos oss jobbar du självständigt och fattar egna beslut, alltid uppbackad av ett proffsigt och ödmjukt team av människor som lever för ny teknik och fräscha idéer. Du måste vara beredd på att springa före och få andra med dig – och du kan räkna med att bli en del av ett lag där alla springer åt samma håll och ger varandra draghjälp.