Ses vi på TechDays?

Oopps! Upgrade your browser pretty please. Oopps! Upgrade your browser pretty please.

Om du har missat TechDays så är det Microsofts årliga konferens för dig som är IT tekniker, utvecklare, arkitekt eller IT-beslutsfattare. Många i branschen går på TechDays för att inhämta kunskap, nätverka och kolla in det senaste. Här kan du läsa mer och anmäla dig: TechDays 2015 – Future Decoded

Vi på SQL Service vurmar naturligtvis för de sessioner som berör SQL Server. Under onsdagen kommer det att presenteras nyheter i SQL Server 2016, talas om SQL Database i Azure samt In Memory tables i SQL 2016. Så kom gärna och lyssna och snacka med oss.

För första gången livesänds keynotes och de största sessionerna från TechDays för dig som inte har möjlighet att vara på plats. Här kan du se sessionerna. Inspelningar kommer att finnas tillgängliga efteråt.


Nyhet: Database Backup as a Service
I år är vi extra peppade inför TechDays eftersom vi i samband med konferensen lanserar vår nya tjänst: Database Backup as a Service.

Det är en molntjänst som vi tror att många kommer att ha nytta av. Den gör nämligen att din databas backup blir både säkrare och billigare, och inte minst enklare.

De flesta tycker inte det är kul att tänka på backup. Men ännu tristare är det när behovet att återskapa data dyker upp. Särskilt om man först då upptäcker att den data man faktiskt sparat är föråldrad eller ännu värre ofullständig.

Även bland företag som regelbundet tar bra backup, är det fortfarande många som lagrar sin data på samma plats som originalet. Det är inte bara osäkert utan också onödigt, eftersom det nuförtiden finns molntjänster som är både säkrare och mer kostnadseffektiva.

Syftet med den nya tjänsten är att du ska slippa oroa dig för backup. Vi loggar när backup tas och vilken data som sparas, vi verifierar och gör återläsningstester så att du kan känna dig trygg med att datan är korrekt. Lagringen i Microsoft Azure säkerställer att din data är säkert sparad och lättillgänglig. Du får med andra ord en enkel rutin som sköter sig själv, återskapar kritiskt data och ställer allt till rätta.

Som sagt, kom gärna förbi vår monter på TechDays. Då kan vi berätta mer om den nya tjänsten för dig som är intresserad. Kanske har du någon SQL Server-fråga som vi kan hjälpa dig med? Eller kom bara förbi och säg hej.

Det vore trevligt att träffas!