Tjänster

Standardiserade tjänster inom SQL Server

och Microsoft Data Platform

Oopps! Upgrade your browser pretty please.

Är du grym
på sql server?

Jobba hos oss

Akut SQL Server hjälp

Har du ett akut SQL Server problem? Då gör vi en utryckning så att stoppet inte varar en sekund mer än nödvändigt. Oavsett vilka symptom din SQL Server har så kan vi oftast åtgärda problemen direkt.

DBA as a service

Regelbundet underhåll av servrar är en hygienfaktor för en effektiv verksamhet utan onödiga stopptider. Därför tillhandahåller vi erfarna DBA:er som hjälper dig med förebyggande servervård.

Databasdesign och utveckling

Tröghet i vissa funktioner, dubblettposter i tabeller och tilltagande seghet i applikationer är symptom på att databasen har brister. Våra databasutvecklare hjälper dig att designa en effektiv databas.

Business Intelligence

På grund av informationsbrist fattas många beslut utifrån antaganden eller magkänsla. Med Business Intelligence får du faktabaserade beslutsunderlag som gör besluten både bättre och enklare att ta.

Stora eller små uppdrag

SQL Service hanterar alla typer av bekymmer du kan stöta på hos en SQL Server. Vi analyserar, designar, utvecklar, optimerar prestanda, konsoliderar och sköter driften. Vi har gjort det här länge och kan därför ta oss an alla typer av utmaningar. Inget uppdrag är för stort eller för litet.

Tilläggstjänster

Genom lång erfarenhet och en tät dialog med våra kunder har vi kunnat skapa en gedigen kunskapsbank. Det gör det möjligt för oss att leverera flera av våra tjänster mot fast tid, kostnad och omfattning.

Hälsokontroll

En hälsokontroll säkerställer att er SQL Server är rätt uppsatt, identifierar eventuella fel och ser till att servern kan prestera på max. Med en hälsokontroll kan du förutse problem, åtgärda i tid och undvika onödiga stopptider.

Serviceavtal

Med ett serviceavtal får du den hjälp och support du behöver när ni har serverproblem. SQL Service Avtal fungerar som en sjukvårdsförsäkring: enkel och snabb akuthjälp av specialister vid incidenter.

 

Prestandaanalys

Om du har prestandaproblem i en Microsoft SQL Server-baserad applikation kan det vara svårt att hitta orsaken. En prestandaanalys ger svar på var flaskhalsen finns och en utförlig rapport med åtgärdsförslag.

Kostnadsfri SQL server support

Som kund kan du vara berättigad till kostnadsfri SQL Server support om du har Server Licenser med software Assurance. Dra nytta av dina förmåner och få ut maximalt av din investering.

Konsolidering

Om du har alltför många SQL Servar blir din IT-miljö krävande att underhålla och uppgradera. Genom en konsolidering får du en SQL servermiljö som är överblickbar, lätt att hantera och dessutom kostar mindre.

Våra hjältar - konsulterna

Vi på SQL Service lever efter värdeorden Passion, Stolthet och Gemenskap.

Har du vad som krävs?

Jobba hos oss