Staffan Elander

Staffans spetskompetens ligger inom design och utveckling på SQL Server plattformen. Han har också arbetat med BI, Tabular, Power BI, ... Läs mer »

Jan Nieminen

Jan är lugn, metodisk och prestigelös. Han har lätt för att snabbt förstå nya frågeställningar och har ett brinnande intresse ... Läs mer »

Matteus Andersen

Matteus är en junior DBA som jobbar med våra drift- och serviceavtalskunder samt intern it. Han började sin karriär inom ... Läs mer »

Sven Hagström

Sven Hagström

Sven har jobbat med Microsoft SQL server sedan år 1998. Först var det drift för versionerna 6.5 och 7.0. Från ... Läs mer »

Rolf Mattsson

Rolfs spetskompetens ligger inom arkitektur, design, och utveckling med allt inom databasutveckling som specialistspår. Rolf har mycket tung utvecklarkompetens på ... Läs mer »

Jörgen Blom

Jag är nyfiken och undersökande vilket gör att jag lätt skapar mig en överblick. Att skaffa mig förståelse för vad ... Läs mer »

Fredrik Rundgren

Fredrik är DW-och BI-arkitekt specialiserad inom Master Data Management-området på Microsofts SQL Server-plattform. Han har arbetat med hela kedjan från ... Läs mer »

Tina Andersen

Tina är en noggrann och engagerad person som gillar att ha ordning och reda på siffror och papper. Därför är ... Läs mer »

Steinar Andersen

Steinar är en erfaren DBA med stor erfarenhet av att planera, implementera och underhålla kritiska SQL Server miljöer. Han har ... Läs mer »

Håkan Winther

Håkan är en driven och analytisk SQL-expert med lång erfarenhet av databasutveckling/databasdesign och databasadministration inom många olika branscher. Hans erfarenheter ... Läs mer »

Niklas Sternbrink

Niklas brinner för administration, installation och konfiguration av SQL Server i miljöer där man behöver ha bra processer och rutiner ... Läs mer »

Martin Höglund

Martin Höglund har drygt 25 års erfarenhet av data- och informationshantering, varav de senaste 15 med SQL Server som verktyg. ... Läs mer »

Lars Utterström

Få konsulter är så professionella och målinriktade som Lars. Han är dessutom positiv och ödmjuk vilket gör honom lätt att ... Läs mer »

Joakim Nyström

Joakim har alltid kundens bästa i sikte. Han har en uppskattad tydlighet i sin kommunikation och efter 25 år inom ... Läs mer »

Göran Rönnbäck

Göran har med sina plus 30 års erfarenhet inom databranschen skaffat sig djup kunskap inom många verksamheter, affärsområden och dess ... Läs mer »

Christian Mosebach

Christian gillar problemlösning och har förmågan att både se helheten och de tekniska detaljerna samt att förstå användarnas tankegångar. Han ... Läs mer »

Anders Larsson

15 års erfarenhet av SQL i finansbranschen har präglat Anders. Han är van att arbeta med alla nivåer inom en organisation ... Läs mer »