Harsha Yadlapudi

Harsha is a Production DBA who has a simple but effective work ethic. When it comes to managing the databases, ... Läs mer »

Peter Döring

Peter har över 10 års erfarenhet av databasutveckling och arkitektur och han har varit verksam inom branschen sedan 1997. De ... Läs mer »

Sven Engvall

Sven har arbetat med SQL Server sedan 1992. I början som utvecklare men efterhand har det blivit allt som har ... Läs mer »

Tina Andersen

Tina är en noggrann och engagerad person som gillar att ha ordning och reda på siffror och papper. Därför är ... Läs mer »

Steinar Andersen

Steinar är en erfaren DBA med stor erfarenhet av att planera, implementera och underhålla kritiska SQL Server miljöer. Han har ... Läs mer »

Håkan Winther

Håkan är en driven och analytisk SQL-expert med lång erfarenhet av databasutveckling/databasdesign och databasadministration inom många olika branscher. Hans erfarenheter ... Läs mer »

Niklas Sternbrink

Niklas brinner för administration, installation och konfiguration av SQL Server i miljöer där man behöver ha bra processer och rutiner ... Läs mer »

Martin Höglund

Martin Höglund har drygt 25 års erfarenhet av data- och informationshantering, varav de senaste 15 med SQL Server som verktyg. ... Läs mer »

Lars Utterström

Få konsulter är så professionella och målinriktade som Lars. Han är dessutom positiv och ödmjuk vilket gör honom lätt att ... Läs mer »

Joakim Nyström

Joakim har alltid kundens bästa i sikte. Han har en uppskattad tydlighet i sin kommunikation och efter 25 år inom ... Läs mer »

Göran Rönnbäck

Göran har med sina plus 30 års erfarenhet inom databranschen skaffat sig djup kunskap inom många verksamheter, affärsområden och dess ... Läs mer »

Christian Mosebach

Christian gillar problemlösning och har förmågan att både se helheten och de tekniska detaljerna samt att förstå användarnas tankegångar. Han ... Läs mer »

Anders Larsson

15 års erfarenhet av SQL i finansbranschen har präglat Anders. Han är van att arbeta med alla nivåer inom en organisation ... Läs mer »

Stefan Sehlberg

Stefan har arbetat med IT sedan 1999 med bland annat drift och support av verksamhetskritiska system. Efterhand har han specialiserat ... Läs mer »