SQL Server DBA – en tillfredsställande roll

SQL Service har gedigen erfarenhet av databasadministration och vår tydliga ambition är att ligga i framkant av utvecklingen. Därför förväntar vi oss att du som vill arbeta som DBA hos oss är en utvecklingsinriktad person. Du tycker att det är kul att hänga med i det senaste.

Som DBA blir du lite av en hjälte. Ofta kan du lösa problem som ter sig omöjliga för kunden men som är relativt enkelt åtgärdade för dig som specialist. Tidvis ställs du inför rejäla utmaningar; en kund kanske har ett riktigt svårlöst problem och det kostar enorma pengar om du inte får igång servrarna.

Även om du är ensam på ett uppdrag ute hos kund så har du alla SQL Servers konsulter i ryggen. Vi samarbetar mer än gärna inom företaget för att lösa kundproblem och ställer alltid upp för varandra.

En roll som DBA på SQL Service kan spänna över allt från design av nya miljöer och konsolideringar till löpande underhållsarbete och akututryckningar vid serverproblem. Ofta blir du bollplank och mentor åt kundernas egna DBA.

Vill du prata med en expert på SQL-server?

Vi har över 200 års samlad kompetens av SQL Server.

08-409 567 00

Att arbeta som DBA:

  • Självständigt
  • Varierande
  • Utvecklande
  • Intressanta kundföretag

Varför SQL Service?

  • Arbeta med likasinnade
  • Hög lärandetakt
  • Accelererar din professionella utveckling
  • Frihet och kontroll

Bli en i laget av branschens bästa.

Hos oss får du jobba i ett företag där alla är passionerat intresserade av Microsoft och SQL Server.

Vi har flera av branschens erkänt bästa specialister. Men du behöver inte vara senior för att platsa hos oss. Vårt minimikrav är 5 års erfarenhet och sannolikheten att du accelererar din kompetensutveckling är stor om du känner att du passar hos oss. Att lära tillsammans med de bästa är den smartaste kompetensutvecklingen.

Alla som arbetar på SQL Service är hängivna arbetet och kunderna. I gengäld har konsulterna stor egen frihet och kontroll. Intensiva perioder kompenseras av ledighet, resor och olika möjligheter till kompetensutveckling.

”Denali” CTP3 released

The third CTP of "Denali" a.k.a the next SQL Server version, is released for ... Läs mer »