BI konsulten får mycket uppskattning

Vårt fokus är Microsoft och det händer mycket i Microsoftvärlden, speciellt inom Data Platform. Hantering av data är ett hett område och behovet av personer som kan utveckla företagens datahantering ökar hela tiden. Vår tydliga ambition är att ligga i framkant av utvecklingen. Därför förväntar vi oss att du som vill arbeta som BI konsult på SQL Service är en utvecklingsinriktad person. Du tycker att det är kul att hänga med i det senaste.

Som BI konsult fyller du en viktig roll hos våra kunder. Du ställs inför utmaningar där du måste använda all din expertis, och ibland även kollegornas erfarenhet, för att knäcka nöten. Andra gånger kan du enkelt bidra med stort värde till kunden genom dina specialistkunskaper. Oavsett får du som BI konsult mycket uppskattning både internt och externt.

Vill du prata med en expert på SQL Server?

Vi har över 200 års samlad kompetens av SQL Server.

08-409 567 00

Att arbeta som BI konsult:

  • Självständigt
  • Utvecklande
  • Mångfacetterat
  • Intressanta kundföretag

Varför SQL Service?

  • Arbeta med likasinnade
  • Hög lärandetakt
  • Accelererar din professionella utveckling
  • Frihet och kontroll

Bli en i laget av branschens bästa.

Hos oss får du jobba i ett företag där alla är passionerat intresserade av Microsoft och SQL Server.

Vi har flera av branschens erkänt bästa specialister. Men du behöver inte vara senior för att platsa hos oss. Vårt minimikrav är 5 års erfarenhet och sannolikheten att du accelererar din kompetensutveckling är stor om du känner att du passar hos oss. Att lära tillsammans med de bästa är den smartaste kompetensutvecklingen.

Alla som arbetar på SQL Service är hängivna arbetet och kunderna. I gengäld har konsulterna stor egen frihet och kontroll. Intensiva perioder kompenseras av ledighet, resor och olika möjligheter till kompetensutveckling.

5 punkter att tänka på vid SQL Server uppdateringar

”Risken att implementera ett service pack, hotfix eller security patch bör alltid vara mindre ... Läs mer »